Lejla Abbasová o batohu BECKMANN .... krásne

Sme veľmi radi, že si náš školský batoh Beckmann vybrala tiež Lejla Abbasová so svojím synom a poslala nám tento pekný email:


"Jednou z najdôležitejších vecí, ktoré sa viažu k prvej triede, je aktovka, batoh, taška do školy. Proste to, čo viditeľne robí chlapca alebo dievča zo škôlky školákom. Takže ani ja, ani môj drahý syn Dávid, sme túto položku nechceli podceniť . Pravda, ma to zabralo ďaleko viac času ...


Začala som sa najskôr vypytovať mojich skúsenejších kamarátok a potom dohľadávať a porovnávať spomínaná aj novo nájdené. Vo finále som vyberala medzi dvoma typmi aktoviek, ktoré zvíťazili vo všemožných testoch a spĺňala tiež moje požiadavky. A potom to prišlo - jedna z kamarátok sa vrátila z dovolenky a do môjho výberu hodila bombu menom batoh Beckmann .... :) Vyzeral úplne fantasticky, bol vychytaný po všetkých stránkach a dokonca lahodil aj môjmu dospěláckému oku. Priznám sa ale, že mi prišiel predsa len trochu drahý na to, že syn si doma tašku hodí do auta, v škole pod lavicu a potom sa bude scenár opakovať na ceste domůt. Avšak som si povedala, že mu dám na výber zo všetkých troch značiek a uvidíme, čo z toho vylezie.

Zhodou okolností sme boli na chate, kde mal partiu kamarátov, ktorí sa rozhodli pomôcť mu s výberom. Nebudem to naťahovať, mojim pracne "prolustrovaných" aktoviek si ani nevšimli a všetkých 5 chalanov riešilo, či je lepšie raketa alebo dinosaurus a či sa oplatí set s malým batôžkom alebo nie. Takže sme sa vo finále všetci rozhodli pre raketu.

Batoh dorazil a ja musím len potvrdiť, že batoh vyzerá rovnako dobre na obrázku ako v reáli, pôsobí pevne, materiál odolne a raketa pripravená len vyletieť do vesmíru ... :) Fľaštička má vychytané náustok, peračník pastelky podľa moderných požiadaviek (takže som nové kupovala zbytočne ...) a box na desiatu je prakticky rozdelený na tri časti a ešte k nemu dostanete srandovné vidličku.


Takže "rakety" za batoh naozaj, ale naozaj nie je potreba ľutovať:) Som úprimne nadšená a Dávid sa snáď aj vďaka Beckmann začal tešiť do školy ..... :)